Бабуся Ліза обожнює кіно: Королева Великої Британії перетворила свій палац на публічний кінотеатр

У розкладі вказані такі фільми, як «1917», «Рокетмен», «Зірка народилася», мультфільми «Моана», «Історія іграшок» та інші картини.

Королева Великобританії Єлизавета II перетворила один зі своїх палаців в автокінотеатр. В її Норфолкському маєтку Сандрінгем будуть давати кіносеанси під відкритим небом, які можна буде дивитися, сидячи у власному автомобілі, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

«Королівський» кінотеатр запрацює в кінці вересня. У розкладі вказані такі фільми, як «1917», «Рокетмен», «Зірка народилася», мультфільми «Моана», «Історія іграшок» та інші картини.
Як пише видання People, квиток коштує близько 40 доларів за одну машину.Сандрінгемский палацУ Сандрінгемскому палаці Єлизавета і її сім'я традиційно зустрічають Різдво. В даний час Її Величність відпочиває в своєму шотландському замку Балморал. Восени вона повернеться до Віндзорського замку, де вона раніше перебувала на карантині. І буде лише час від часу відвідувати Лондон, зупиняючись в офіційній королівській резиденції - Букінгемському палаці.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

"У Кремлі зараз траур": Росія не здатна виготовляти нові Ту-22М3, - ГУР Міноборони

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:02

Для Росії виготовлення нових бомбардувальників Ту-22М3 на сьогодні є фактично неможливим. Про це представник ГУР МО Андрій Юсов сказав у ефірі телемарафону, передають Патріоти України. За його словами, в ГУР є інформація про ситуацію з такими бортами у...