"Багатьох просто розірвало на частини": Дружина "мобіка" розповіла подробиці про знищення казарми у Макіївці

У переобладнаному під казарму гуртожитку ПТУ в окупованій Макіївці перебувало багато російських мобілізованих із Самарської області, передають Патріоти України.

Як повідомила російському сайту 7х7 дружина одного із “мобіків”, який перебуває в цьому українському місті, внаслідок обстрілу військового об’єкту було “багато загиблих”. За її словами, у військових, які вижили, практично не залишилося речей, оскільки більша частина одягу і продуктів залишилася в зруйнованій будівлі.

“Знаю, що практично все, що вони мали, залишилося на тому місці [в будівлі училища]. Знаю, що багатьох розірвало на частини настільки, що від тіл практично нічого не залишилося. Знаю, що буквально мізки з черевиків знімали”, - розповіла вона про те, що дізналася від свого чоловіка.

У пабліку мобілізованих із Самарської області написали, що все “ротне майно знищене, залишилося під завалами”. Тут же опублікували телефон гарячої лінії, щоб дізнатися про тих, кого відправили в 44 полк в окупованій Макіївці.

Дружина іншого мобілізованого повідомила, що поранених доправили до шпиталів, зокрема до Ростовської області. “Мені чоловік написав кілька слів, що живий і здоровий. Дзвонили ще хлопці, голі ходять там. У лахміттях, хто вижив. Нічого немає: ні речей, ні ліків, ні грошей, ні їжі”, — бідкалася жінка.

Рейтинги не суттєво: "Якщо не буде телемарафону, то виникне медіахаос", - радник Єрмака Лещенко вимагає СБУ розібратись з критиками медіапроекту ОП

вівторок, 30 квітень 2024, 0:52

Скандальний діяч запевняє, що всі хто критикує інформаційну політику його з Єрмаком медійного дітища - або запроданці, або корисні ідіоти Кремля. Радник глави Офісу Президента Сергій Лещенко, екс-нардеп та ситуативний залізничник запевняє, що без телем...

Бронетехніка та боєприпаси: Німеччина передала нову партію військової допомоги ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 0:15

Німеччина відзвітувала щодо нового пакета військової допомоги для України, до якого увійшли додаткові засоби протиповітряної оборони, снаряди й бронетехніка. Про це повідомляється на офіційному сайті німецького уряду в понеділок, 29 квітня. До списку у...