"Без набоїв, без гранат, без їжі та води. Пиз*а, коротше": Окупанти з Кантемирівської дивізії опинилися у скрутному становищі (відео)

Через масштабні втрати російської армії в Україні та успішний контрнаступ ЗСУ кремлівський режим посилає на фронт нові партії свого «гарматного м’яса» практично без забезпечення. Про це розповіли військовослужбовці Кантемирівської дивізії ЗС РФ, які опинилися на передньому краї без їжі і з мінімумом боєприпасів, передають Патріоти України.

«Стоїмо на передку. Без набоїв, без гранат, без підсумків, без їжі, без води. Пиз*а, коротше», — розповів один із солдатів на оприлюдненому у соцмережах відео.

За словами іншого, командування РФ кинуло їх на забій без будь-якої підготовки, через що вони зазнають великих втрат. «Нас без навчання, без усього вислали сюди. Скрізь нас наїб*ли. З Кантемирівської дивізії найоб*вали постійно. Жодного ні навчання, ні постачання немає. Люди приїхали у своїй формі. Купуємо все за власний кошт. Жили у сирих наметах… Наше забезпечення — те, що ми самі добули. Завдання не зрозумілі. Напрям сил противника — не ясний. Зв’язку немає. Обстріли нескінченні… Сьогодні вночі вісім 200-х, троє поранених… Втратили танк… У кожного по чотири магазини, от і все», — поскаржився окупант.


Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...