Бо "гроші є гроші": Пушилін хотів заробити, зливаючи ЗСУ координати російських складів (фото)

Ватажок бойовиків денис пушилін, ймовірно, передав бійцям ЗСУ дані про російські склади з боєкомплектом та паливом на Сході та Півдні України. За інформацію терорист хотів отримати грошову винагороду у мільйони доларів, але не сталося як гадалося. Фотографії з телефону Пушиліна, зроблені кимось з його оточення, надіслав редакції 24 каналу на робочу пошту чоловік, який представився одним з добровольців так званої "ДНР". Джерела в українських спецслужбах підтверджують те, що листування ватажка терористів є автентичним, передають Патріоти України.

За попередніми даними, передати координати складів Україні Пушилін вирішив разом з одним із "депутатів" недореспубліки Владиславом Бердичевським.

"Путін про**е"

Ініціатором чергового додаткового заробітку нібито виступив сам Бердичевський, який написав на один з телефонів Пушиліна та висловив йому свою занепокоєність військовими провалами Росії. Сталося це ще 21 липня.

Далі терористи сходяться на думці, що рано чи пізно Кремль зазнає фіаско, а єдина можливість перебороти ситуацію – застосувати ядерну зброю. Втім, у подібний розвиток подій ані Пушилін, ані його поплічник не вірять, оскільки "для цього треба мати яйця". То ж, бойовики вирішили влаштувати собі фінальний акорд, аби втекти після поразки кудись не до Росії, адже там на них буцімто ніхто не чекатиме.

Остаточно переконала ватажка "ДНР" у тому, що йому потрібно вигадати нове джерело чималих доходів, вдала робота українських ракетних сил, які кожного дня нищили склад за складом.

Вже 23 липня Пушилін повідомив своєму поплічнику про те, що має певні ідеї щодо збагачення.

Вже 25 липня Пушилін повідомив Бердичевському, що нібито має якісь контакти з представником України, який запропонував йому по 500 тисяч доларів за інформацію про склади росіян.


То ж, поплічники вирішили додати до переліку баз та складів ще й ті, які російська армія розмістила на Півдні України. При цьому Пушилін зізнався, що вже мав якісь контакти з українськими військовими раніше, адже "гроші є гроші".

Чи насправді Пушилін передав ЗСУ координати складів, або ж він спілкувався про це з кимось із підставних осіб, невідомо. Однак можна із впевненістю стверджувати, що наміри зрадити "ДНР" з боку терориста дійсно були.

Джерело: 24 канал

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...