"Бог його знає": Губернатор Бєлгородщини порадив росіянам готуватися до "найгіршого" і запасається дровами та буржуйками (відео)

Влада Бєлгородської області РФ запасається дровами та буржуйками, щоб забезпечувати ними місцеве населення взимку. Про це заявив губернатор регіону В'ячеслав Гладков, передають Патріоти України.

"Зима може бути різною: і дрова готуємо, і буржуйки готуємо, і генератори будемо купувати", — сказав Гладков під час зустрічі з мешканцями Нової Таволжанки.

Саме цей населений пункт 27 липня через атаку дронів залишився без електроенергії. Крім того, Нова Таволжанка була знеструмлена у серпні 2023 року внаслідок атаки безпілотників.

Гладков також закликав жителів села запасатись усім необхідним на зиму. "Якщо є можливість, і ви те саме готуйте. Бог його знає, завжди краще готуватися до найгіршого", — наголосив губернатор.


"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...