Бої тривають на підступах до Торецька у Залізному та Північному: Погорілий пояснив, що відбувається

Співзасновник DeepState Роман Погорілий зазначив, що у Північному та Залізному розташовано терикони, які ворог намагатиметься захопити для подальшого просування до Торецька. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо".

"Наразі лінія бойового зіткнення проходить на підступах до Торецька. Бої тривають у Залізному та Північному. Ворог намагається підібратися до Торецька, щоб зайти туди, використовуючи щільну забудову цих населених пунктів для приховування і закріплення. Робота з виявлення та знищення ворога є надзвичайно складною. Сили оборони працюють 24/7 дронами, артилерією, технікою", - наголосив Погорілий.

За словами співзасновника DeepState, у Північному та Залізному розташовано терикони, які ворог намагатиметься захопити для подальшого просування до Торецька. Тому що у місті є пункти спостереження та засоби ураження.

"Наразі інтенсивність обстрілів значно зросла через підтягнення додаткових сил та активну роботу артилерії та авіації противника. Вся агломерація навколо Торецька та саме місто піддається нищівним обстрілам, що робить утримання цих районів надзвичайно складним. Ворог застосовує тактику знищення всього на своєму шляху, щоб заходити на руїни та продовжувати рух", - пояснив Погорілий.

Співзасновник DeepState також додав, що ворог просунувся у Красногорівці на Курахівському напрямку, насичуючи місто особовим складом та продовжуючи рух у бік Георгіївки.

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...