Боїться за своє життя: Гауляйтер Мелітополя відмовляється від посади

Після вибуху фейкового "губернатора" у Мелітополі гауляйтер Галина Данильченко хоче відмовитися від посади начальника військово-цивільної адміністрації, бо боїться за своє життя. Про це повідомило поінформоване джерело "РІА Мелітополь", передають Патріоти України.

Джерело повідомило, що Данильченко заявила, що відмовляється від посади начальника військово-цивільної адміністрації Мелітополя. Звільнитися їй запропонували за однієї умови – здатись спецслужбам України.

За інсайдерською інформацією ЗМІ, слідом за автомобілем, який підірвався вранці 30 травня, від ТЦ Квартал рухалося авто з Данильченко.

Вибухівка, закладена в каналізаційному люку за кафе "Шторм", спрацювала під час руху Мерседеса та явно могла призначатися гауляйтеру.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...