"Бородатая фотомодель в вонючей зеленой футболке": Медведєв влаштував істерику через одяг Зеленського

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв знову влаштував істерику. На цей раз йому не сподобався одяг президента Володимира Зеленського під час візиту до Великої Британії та країн Європейського союзу. Про це він написав на своєму телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Путініст вкотре назвав Україну "країною 404" та водночас "поспівчував" українцям, які воюють проти окупантів у складі ЗСУ. Також він накинувся на Володимира Зеленського через одяг, в якому президент відвідував Велику Британію та зустрічався з європейським лідерами. Медведєв, який полюбляє одягати дорогі західні бренди, вважає, що образ Володимира Зеленського - це "національне приниження" для європейців, яке вони б могли ще стерпіти від США, а зараз мусять "страждати" через Україну.

Європейських лідерів Медведєв назвав "недомірками, дилетантами, махровими русофобами", а українське керівництво - "вимагачами". Зустріч президента України з європейськими лідерами Медведєв назвав "цирком виродків". Також у "запасного президента РФ" сталась істерика і через те, що мовляв Європа "скоро зникне" через США, Польщу та країни Балтії.

©

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...

Пригоди Дональда Фредовича з порноакторкою. Суддя заявив Трампу, що той може сісти за грати

вівторок, 7 травень 2024, 8:15

Екс-президент в свою чергу заявив, що готовий ризикнути можливістю ув’язнення. Суддя Хуан Мерчан, який здійснює нагляд за процесом Дональда Трампа у справі пов'язаною із виплатою грошей за мовчання актрисі Стормі Деніелс, погрожує ув’язнити колишнього ...