Британія передасть Україні реактивні системи залпового вогню M270 - можуть вражати цілі на відстані 80 км

Британія поставить Україні реактивні системи залпового вогню M270. Цей тип озброєння може вражати цілі на відстані до 80 кілометрів. Передача Україні РСЗВ попередньо була погоджена зі Сполученими Штатами Америки. Про це повідомляє видання Reuters, передають Патріоти України.

За словами міністра оборони Великобританії Бена Уоллеса, британська підтримка України змінюватиметься з розвитком тактики Росії. Він зазначив, що реактивна системами залпового вогню M270 дозволить Збройним силам України ефективніше боротися з далекобійною артилерією російських окупантів.

"Ці високоефективні реактивні системи залпового вогню дозволять нашим українським друзям краще захистити себе від жорстокого застосування далекобійної артилерії, яку сили Путіна застосовували для знищення міст", – заявив Уоллес.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...