Британський перевізник розмістив на своєму транспорті карту з Україною без окупованого Криму (фото)

Компанія-перевізник CAME-RO, яка зареєстрована в Британії, у брендуванні своїх фургонів використовує карту України без Криму, повідомляють Патріоти України.

Відсутність тимчасово окупованого Росією півострова на зображенні помітили на одному з автомобілів. Фото надіслав із Італії небайдужий далекобійник Валер Бичковський, який емігрував із Білорусі. За його словами, авто було на номерах Румунії.

Примітно, що таке ж брендування CAME-RO використовує у фото на своїх офіційних сторінках у соціальних мережах. Наприклад, на обкладинці компанії у Facebook зображений такий же фургон і з такою ж картою на ньому.

Зовсім недавно під фото з'явилося кілька коментарів, де користувачі мережі дорікнули компанії за використання такої карти. А також підкреслили, що Крим є українським півостровом.

З відкритих джерел відомо, що CAME-RO організовує перевезення в межах Британії і на території всієї Європи. Ще вона надає послуги зберігання.

На сайті компанії вказано, що вона має два офіси – в британській столиці Лондоні, а також Глазго на заході Шонландії. Водночас склади розташовані в містах Бірмінгем і Вест Бромвіч.
Фургон компанії CAME-RO

У реєстрі на урядовому сайті місцем реєстрації компанії вказано місто Сметвік у Західному Мідлендсі, а керівником – громадянин Румунії Чіпріан Оанеа.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...