"Будує кар'єру на житті маріупольців": Названо ім'я росіянина, який причетний до депортації українців

У мережі показали росіянина, який безпосередньо причетний до депортації мирних жителів Маріуполя. За його участі депортовано десятки тисяч дорослих та дітей. На горі українців цей рашист з Іркутська будує нині свою кар'єру. Фото негідникапоказав радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Наша рубрика #Zволонтер. Літвінов Данило (Литвинов Данил). Іркутськ. Очолює регіональний підродзділ "Молодої гвардії "Єдиної Росії". Типовий політичний пристосуванець та кар’єрист. Який зараз будує кар’єру на житті маріупольців. Був в Маріуполі у квітні-травні", - зазначив Андрющенко.

На совісті Літвінова - десятки тисяч примусово вивезених до Росії громадян України, зокрема, й дітей."Особлива мраZота, тому що саме він відповідав за налагодження процесу депортації від молодчиків єдиної росії. Це за його участю депортовано дестяки тисяч людей і дітей. Сволота. Закарбовано. Відплата буде", - зазначив Андрющенко.

Як заявляв сам рашист в одному з численних інтерв'ю, які він вкрай охоче роздає усім бажаючим, маріупольці, яких цей нелюд називає своїми "співвітчизниками", страшенно потерпали до 24 лютого. Однак Росія прийшла, зрівняла їхнє місто з землею, вбила десятки тисяч мирних жителів - і їм одразу ж стало "легше".

"Впродовж довгих років наші співвітчизники ледь виносили завдані їм страждання. Зараз, коли з'явилася можливість надати їм усебічну допомогу, ми просто не можемо лишатися осторонь", - заявляла ця цинічна потвора на почату квітня, коли зібралася їхати на знищений Росією окупований Донбас.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...