Будуть і далі бомбити мирне населення: У РФ заявили про подальшу участь авіації у війні

Командувач далекої авіації ВКС ЗС РФ Сергій Кобилаш, за чиїм наказом наносяться масовані удари крилатими ракетами по українських містах і об'єктах інфраструктури, озвучив плани країни-агресора на 2023 рік, передають Патріоти України.

За його словами, "далека авіація Росії" візьме участь у так званій "спецоперації" і в 2023 році, передають розЗМІ.

Зокрема, як говориться в пресрелізі, передбачається виконання "завдань з удосконалення навичок експлуатації автоматичних систем управління та інформаційного забезпечення високоточного озброєння".

Зазначається, що до складу дальньої авіації ВСК РФ входять стратегічні ракетоносці-бомбардувальники. Це повітряний компонент російської ядерної тріади, який також може завдавати ударів звичайним ракетно-бомбовим озброєнням, зокрема, крилатими ракетами.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...