Були присутні голова АП та голова Росгвардії: У Путіна відбулася таємна нарада щодо "війни з Литвою"

У мережі з'явилася інформація про те, що у суботу ввечері, 25 червня, російський диктатор Володимир Путін, ймовірно, провів нараду, на якій обговорювалося "питання Литви". Для цього глава РФ у супроводі кортежу прибув до адміністрації президента, проїхавши перекритими вулицями. Про це повідомляє "Сегодня", посилаючись на російських журналістів, передають Патріоти України.

Вони розповіли, що щонайменше одне ЗМІ у Москві готувало матеріал про підсумки наради. Однак після того, як прессекретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що жодної наради нібито не було, цей матеріал не було опубліковано.

Як кажуть джерела ЗМІ, незважаючи на це, є ймовірність того, що у Кремлі дійсно розглядають питання про воєнні дії проти Литви. Стверджується, що план цієї війни був готовий понад 30 років тому. За словами співрозмовника "Сегодня", на нараді з Путіним, ймовірно, були присутні голова АП Антон Вайно, голова Росгвардії Віктор Золотов та інші чиновники.

За результатами зустрічі мала бути опублікована стаття в одному з російських ЗМІ. Журналістам сказали, що публікація стосуватиметься ситуації у Литві.

Джерело: Сегодня

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...