"Слуга" шикує: Бужанський відпочиває в п’ятизірковому турецькому готелі, номер в якому коштує від 9 тис. грн на добу (фото)

Депутат "Слуги народу" Максим Бужанський зупинився на кілька днів в одному з найкращих готелів Середземномор’я Туреччини, у п’ятизірковому Amara Dolce Vita Luxury. Про це повідомляють джерела НВ, передають Патріоти України.

Він зняв стандартний номер на двох з 24-го по 29-липня. Згідно cайту Booking.com при бронюванні житла зараз, то вартість подібного номера в кінці липня може обійтися туристу в 75 тисяч гривень за п’ять ночей.

Двомісний номер розміром 40 кв. м з міні-баром. У готелі працює спеціальний дитячий ресторан. За додаткову плату гостям надаються послуги няні. На території обладнані аквапарк, 6 басейнів, оздоровчий центр і окремий пляж довжиною 630 метрів.

Готель розташований на узбережжі моря в оточенні Таврських гір.«Звичайно правда, у мене відпустка до 30 липня», — відповів Бужанський НВ щодо свого відпочинку. Додав, що в цьому немає нічого сенсаційного.

Також депутат сказав, що цю витрату не стане відображати у декларації, адже вона менша 100 тис. гривень. «Близько 45 тисяч, в цих межах. Це ціна за весь тур разом з готелемя», — сказав Бужанський про суму витрачену на відпочинок.

Відповідно до закону про запобігання корупції, декларуванню підлягає придбання майна на суму, що перевищує 50 прожиткових мінімумів (у 2020 році - близько 2 тис. гривень), що відповідає сумі в 100 тис. гривень.

Джерело: Новое время

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...