Чи надовго вистачить? Окупанти розпочали ремонт Антонівського мосту

Російські окупанти приступили до ремонту Антонівського мосту у Херсоні, який зазнає регулярних ударів української артилерії. Про це повідомляють регіональні пабліки, передають Патріоти України.

На фото на Антонівському мосту видно будівельний кран.

Удари по мостах у Херсонській області

19 і 27 липня ЗСУ завдали ряд ударів по Антонівському мосту, який з'єднує береги окупованого РФ Херсона. Через завдані руйнування по ньому пересуватися неможливо.

24 липня атаки ЗСУ зазнав і єдиний міст через Інгулець в Херсонській області.

Генерал-лейтенант Ігор Романенко підтвердив, що ситуація з Антонівським мостом у Херсоні взята під вогневий контроль ЗСУ.

За словами експерта Івана Киричевського, щоб покинути відрізаний берег міста, російським окупантам доведеться залишити тут всю свою важку техніку.

Як зазначали у британській розвідці, ЗСУ створили плацдарм на південь від річки Інгулець, яка з'єднує північний кордон окупованого Росією Херсона. Через Дніпро здійснювалося постачання російської армії на правобережжі Херсонської області.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...