Чи впливають дрони-камікадзе на перебіг війни та чому РФ замінила ними ракети - пояснення полковника ЗСУ

Росія має обмежений запас ракет для атак цивільної інфраструктури та мирного населення України, саме тому останніми тижнями по Україні прилітають саме іранські дрони-камікадзе. Про це в ефірі національного телемарафону розповів розповів полковник ЗСУ, речник Генштабу ЗСУ (2014-2017) Владислав Селезньов, передають Патріоти України.

"Використання дронів-камікадзе на перебіг війни не вплинуло, але вони завдають проблем комунальним службам, які відповідають за роботу об'єктів критичної інфраструктури. Росія використовує дрони-камікадзе, як дешевий замінник крилатих ракет. У росіян є певні обмеження щодо використання ракет, бо у них їх (ракет -ред.) фізично не вистачає у тих кількостях, яких би хотів генерал Суровікін", - зазначив він.

Також, за словами Селезньова, новопризначеного генерала Сергія Суровікін влаштовують шалені втрати особового складу армії РФ, він не буде змінювати тактику ведення війни.

"Ми маємо досвід діяльності такого посадовця Російської Федерації, який так само вчиняв на території Сирії. У такий же спосіб він намагається діяти на території нашої країни, сіючи хаос та руйнування, атакуючи мирне населення. Але ця тактика йому не допоможе", - резюмував він.

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...