"Дал очередь из автомата в грудную клетку": Найманець "ЛНР" застрелив "колегу", переплутавши із "українською ДРГ"

Командування намагається приховати факт вбивства, а загиблого представити як бойову втрату або жертву суїциду.

На позиціях НЗФ під Жолобком (Луганська область) був випадково убитий товаришем по службі один з «військовослужбовців армії ЛНР». Про це повідомляється в соцмережі ВК в групі «Свердловськ - ти повинен це знати», передають Патріоти України.

Інцидент стався вчора, 2 лютого, в підрозділі «Джафара» в районі Жолобка. «Ночью на позициях два бойца были в наряде. Одного из них то ли спьяну, то ли случайно подстрелил свой же сослуживец. Дал очередь из автомата в грудную клетку. ДРГ ему, наверное, приснилась», — пише автор публікації.

За його даними, жертвою події став хтось на прізвище Малашенко (Міха). Поранений був доставлений в лікарню, де пізніше помер. Командування намагається приховати факт вбивства, а загиблого представити як бойову втрату або жертву суїциду. У той же час, як йдеться в повідомленні, про інцидент знає весь підрозділ, зокрема члени НЗФ «Кот», Давидов, «Муха», Татаркін. Подія описана анонімним користувачем. Інформації з інших джерел на даний момент немає.

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....

Намагаються якось захиститись від "бавовни": РФ зміцнює військово-морську базу в Новоросійську, - "Атеш"

субота, 18 травень 2024, 21:30

Партизанський рух "Атеш" фіксує зміцнення Росією військово-морської бази Чорноморського флоту в Новоросійську. Про це повідомляє "Атеш". Зазначається, що російські окупанти встановлюють різні засоби оборони проти морських безпілотників. Крім цього вони...