Депутат Держдуми РФ запропонував включити витрати на роботу ППО в платежі за комуналку

В Росії жителів Брянської області хочуть зобов'язати платити за протиповітряну оборону. Витрати на ППО збиралися включити в рахунки за комунальні послуги, передають Патріоти України.

Як пише видання The Moscow Times, відповідне обговорення почалося після заяви голови комітету Держдуми з оборони Держдуми Андрія Картаполова.

Його ініціативу розглянули і запропонували опрацювати механізм імплементації в комунальні платежі для населення частини витрат на забезпечення роботи засобів ППО для захисту області від терористичних атак.

"В ході затвердження плану роботи Постійного комітету Брянської обласної Думи з житлово-комунального господарства, дорожнього будівництва, транспорту, паливно-енергетичного комплексу та тарифноцінової політики на квітень 2023 року, була розглянута ініціатива голови комітету Держдуми з оборони Андрія Картаполова і запропоновано опрацювати механізм імплементації в комунальні платежі для населення частини витрат на забезпечення роботи засобів ППО для захисту області від терористичних атак", - було сказано в повідомленні.

Але пізніше прес-служба Брянської обласної Думи назвала фейком інформацію, що витрати за ППО включать в ЖКГ. Офіційний телеграм-канал Думи повідомив про "хакерську атаку", а сторінка сайту з інформацією про це пропала, але збереглася у веб-архіві.

Інші ініціативи Картаполова

Депутат Картаполов, який вніс цю пропозицію, відомий тим, що раніше пропонував російським корпораціям закуповувати засоби захисту від безпілотників за свій рахунок. Також він є співавтором поправок, що посилюють покарання за військові "фейки" та "дискредитацію" армії.

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...