Добре попрацювали: У Новій Каховці партизани підірвали автівку з окупантами, є загиблі і поранені

Активісти українського підпілля продовжують спротив російським загарбникам на окупованих територіях нашої держави. У Новій Каховці у повітря висадили автомобіль з чотирма окупантами. Двоє загарбників загинули на місці, ще двоє дуже скоро можуть вирушити слідом за ліквідованими. Про це повідомили у Центрі національного спротиву, передають Патріоти України.

"Партизани продовжують чинити спротив окупантам на тимчасово окупованих територіях. Зокрема в Новій Каховці учасники партизанського руху "Атеш" підірвали автомобіль, в якому перебували військовослужбовці РФ та представники спецслужб. Як наслідок, двоє окупантів загинуло, ще двоє у важкому стані", - йдеться у повідомленні.

Партизани уточнили, що підрив авто з окупантами було здійснено ще 10 лютого. І лише після того, як його виконавці опинилися поза межами досяжності для окупантів, про підрив було повідомлено публічно.

"Наші люди вже у безпеці, тож можемо розповісти. Нова Каховка. 10 лютого о 10:25, Дніпровський проспект, біля відділення поліції було успішно підірвано автомобіль із чотирма злочинцями: двоє військовослужбовців та двоє співробітників спецслужб", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, від 24 лютого 2022-го до 14 лютого 2023-го ЗСУ знищили 139 080 солдатів російської армії. За добу ліквідовано ще 740 російських військових. Дані уточнюються.

В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Україну

понеділок, 6 травень 2024, 18:44

Україна та Росія можуть розпочати переговори про продовження транзиту російського газу лише після того, як Москва виведе свої війська. Про це у відповідь на запитання кореспондента "РБК-Україна" заявила єврокомісар з енергетики Кадрі Сімсон після перег...

Віддав життя за Україну: У бою загинув дворазовий чемпіон Європи з важкої атлетики, який зупинився за крок від медалі на Олімпіаді

понеділок, 6 травень 2024, 18:30

У боях із російськими окупантами загинув учасник Олімпійських ігор та дворазовий чемпіон Європи з важкої атлетики Олександр Пєлєшенко. На своє останнє завдання 30-річний захисник вирушив у ніч із 5-го на 6 травня, передають Патріоти України. "З великим...