Дочка живе в Москві, зять був військовим льотчиком ЗС РФ: Радник законного мера розповів про колаборанта з Маріуполя (фото)

У тимчасово окупованому Маріуполі викрили чергового колаборанта, який добровільно перейшов на бік Росії. Це Олександр Васильович Кочан, який отримав від загарбників посаду в незаконному "управлінні соцзахисту населення" (УСЗН) Кальміуського району. Ім'я зрадника та його фото опублікував радник законного мера міста Петро Андрющенко у Telegram, передають Патріоти України.

Він розповів, що дочка Кочана живе в російській столиці Москві. Зять колаборанта був військовим льотчиком ЗС РФ (рік тому він загинув під час випробування літака). Кочан – колишній військовослужбовець при СРСР та Україні. Раніше він працював в українській УСЗН, але був звільнений на початку січня 2018 року.

Більше того, зрадник є фігурантом кримінального провадження за отримання хабарів у 2015-2017 роках (за що, власне, і був звільнений із посади).

Андрющенко показав повідомлення Кочана у соцмережі, що доводять його допомогу ворогові. Той переконує мешканців Маріуполя, що нова "влада" нібито проведе капітальний ремонт в одному з будинків, посилається на незаконні "укази" РФ і так званого голови "ДНР". Також чоловік пише, що на окупованій території Донецької області Росія запровадила "воєнний стан".

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...