Дуже бояться ЗСУ: Війська РФ розмістили на Зміїному численні засоби ППО, - розвідка Британії

Після знищення ракетного крейсера "Москва" російські окупанти вирішили посилити протиповітряну оборону. Зокрема, до острова Зміїний рашисти стягують численні засоби ППО. Серед іншого озброєння на острові помічено ЗРК "Тор" та ЗРПК "Панцир-С1". Про це повідомляє військова розвідка Великої Британії у Twitter, передають Патріоти України.

За інформацією розвідки, ця зброя призначена для протиповітряної оборони російських військових кораблів, що розміщені у районі острова Зміїний.

"На морі після втрати крейсера "Москва" у квітні російські сили, ймовірно, перекинули на острів Зміїний у західній частині Чорного моря кілька засобів протиповітряної оборони, зокрема системи SA-15 ("Тор") та SA-22 ("Панцир-С1")", – йдеться у повідомленні британської розвідки.

Також зазначається, що активність російських окупантів на острові Зміїний сприяє блокаді українського узбережжя та перешкоджає відновленню морської торгівлі, зокрема експорту українського зерна.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...