Дуже дивно: Автомобіль вигнаного зі "Слуги народу" Лероса помітили біля консульства РФ, - ЗМІ

В декларації за 2019 рік Гео Лерос вказав, що йому належить автомобіль Audi R8 2008 року випуску. Згідно з декларацією, народний обранець купив цю машину в 2019 році.

Машину, яка ймовірно належить виключеному зі "Слуги народу" народному депутату Гео Леросу, помітили біля російського консульства в Києві. Про це повідомили джерела видання OBOZREVATEL, передають Патріоти України.

У розпорядженні видання з'явилися відповідні фото, зроблені в п'ятницю, 4 вересня.

Audi R8 біля російського консульства

На знімках видно Audi R8, припарковану на вул. Добровольчих батальйонів, 5 (колишня назва – Панфіловців), де знаходиться консульський відділ посольства Російської Федерації в Києві.

Машина, ймовірно, Гео Лероса

Машина, ймовірно, Гео Лероса

Скриншот карт Google

Підкреслимо, що в декларації за 2019 рік Лерос вказав, що йому належить автомобіль Audi R8 2008 року випуску. Згідно з декларацією, народний обранець купив цю машину в 2019 році.

Фотографія авто біля консульства

Скриншот декларації політика за 2019 рік

Скриншот декларації політика за 2019 рік

Інформація про авто.

Додамо, раніше на bigkyiv.com.ua публікувалися фото спортивної Audi R8 Лероса. Номерні знаки машини на цих фотографіях, а також на знімках біля консульства РФ, співпадають.

Фото машини народного депутата.

Номерні знаки авто співпадають.


Джерело: Обозреватель

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...