Дуже хотів вбивати українців: ЗСУ ліквідували бурятського ламу-окупанта (фото)

На війні в Україні ліквідовано окупанта - колишнього будистського ламу, командир відділення мотострілецького батальйону в/ч 06705 Хишікто Цибіков. Як повідомляють регіональні пабліки, Цибіков загинув у боях на Вугледарському напрямку після важкого поранення, передають Патріоти України.

Цибіков раніше служив у філії Егітуйського дацана (буддистського монастиря-університету) в Улан-Уде. Два роки Цибіков працював над скульптурою Будди і займався організацією кінних скачок для хлопчиків - він захоплювався одомашненням диких коней, а після служіння в дацані обіймав місце сторожа в школі.

22 вересня 2022 року Цибіков був мобілізований. Повідомляється, що під час вручення повістки Хишікто вдома не було. Але, дізнавшись про повістку, він відвідав матір і поїхав до Хоринська. "Встиг на останній автобус з мобілізованими. Він сподівався зустріти племінника, який виконує військовий обов'язок і був поруч з ним у 20-ти кілометрах", - йдеться в повідомленні.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...