"Дуже серйозно": Грозєв розповів про таємний лист ФСБ з приводу хвороби Путіна

З'являється все більше інсайдів з РФ з інформацією про серйозну хворобу президента Володимира Путіна, заявив болгарський журналіст, головний розслідувач Bellingcat Христо Грозев, передають Патріоти України.

"Нещодавно з колегами ми слухали запис одного дуже близького олігарха до Путіна, який іншому олігарху розповідає, що, загалом, краще, щоб він помер від цього... Там називають якусь ймовірну хворобу. "Тому що він нас знищив, він знищує Україну, він знищує Росію". Ось вони так думають, і це так і є. Тобто вони активно або пасивно зараз обмірковують, як цьому покласти кінець", - підкреслив він в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Розслідувач також повідомив про те, що має дані про таємний лист ФСБ з приводу стану здоров'я Путіна. "Знаємо, що Луб'янка послала циркулярний лист десь місяць тому всім регіональним шефам ФСБ, що, "якщо ви почуєте, що у нього дуже серйозне захворювання, наполягаємо, щоб на це не звертали уваги". І вони тоді всі подумали, що це означає саме з точністю до навпаки. Так що тут я до того, що навіть неважливо, чи вмирає він або важко хворий.

Тут важливо, що поруч з ним так думають. А це змінює формулу. Це є фактором взагалі при прийнятті рішень: наскільки лояльні йому люди можуть собі дозволити бути. Тому, може бути, я занадто оптимістично сперечався з іншими людьми, які так це розраховують, але я думаю, що саме фактор того, що люди поруч з ним вважають, що у нього не все гаразд зі здоров'ям, – цей фактор зменшує ризик, що приймуть його накази вбивати, там, ще інших опозиціонерів. Як раніше вони приймали ж замовлення вбивати, труїти", - додав Грозєв.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...