"Дуже спритний фейк щодо того, що він хворіє": Російський поет зробив несподіваний прогноз про смерть Путіна

Російський диктатор Путін попри бажання мільйонів людей, скоро не помре. Про це заявив російський і ізраїльський поет Ігор Губерман в інтерв'ю Дмитру Гордону, передають Патріоти України.

"Адже Путін не здохне, він буде жити ще довго, і, коли російську армію всю відтіснять до кордону Росії, він оголосить, що план виконаний, "все зроблено" і все спокійно заспокояться. Адже він сам не помре, а його ніхто не вб'є, тому що, хоча сотні мільйонів зараз бажають загибелі однієї людини, [...] при його бережливому до себе ставленні, при 60 лікарях, які за ним стежать і за ним їздять, і при його власній жахливій пильності, він ще довго проживе і з ним нічого не зроблять", - висловився він.

У зв'язку з цим поет навів приклад з "кіно". "Був у кіно дуже спритний фейк щодо того, що він хворіє. І відразу всі подумали: "а раптом здохне, і тоді давайте, навіщо ж ми будемо так витрачатися", - пояснив Губерман.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...