Екснардеп Лещенко розповів, хто та чому зробив вкид про бійку Баканова і Богдана

Інформацію про те, що Богдан і Баканов нібито побились, поширили відразу кілька журналістів.

Інформація про бійку голови Офісу Президента Андрія Богдана та очільника СБУ Івана Баканова виявилась фейком. Інформаційний вкид зробив перший заступник Голови СБУ Владислав Бухарєв. Конфлікт насправді є між ним та Бакановим. Про це написав екснардеп Сергій Лещенко у своєму телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Лещенко зазначає, що Бухарєв зробив це, бо йому загрожує звільнення. "Щоб уникнути звільнення, Бухарев вирішив налагодити взаємини з Коломойським і трохи приперчити ситуацію в інформаційному просторі вкидом про бійку Богдана та Баканова", – додав Лещенко.
Інформацію про те, що Богдан і Баканов нібито побились, поширили кілька журналістів. Зокрема, у повідомленнях йшлося, що у Богдана навіть вибитий зуб і він уже кілька днів не ходить на роботу.
Реакція Офісу Президента
Заступник голови ОП Кирило Тимошенко наголосив, що ця інформація – брехня. Він зазначив, що навіть спростування вона не потребує, бо "є вигаданою від початку і до кінця". Самі голова СБУ та голова ОП офіційно не коментували інформацію про сутичку. Богдан лише опублікував у фейсбуці жарт на адресу Баканова: "Не попадайся на моєму шляху! Наступного разу вип'ю всю кров. Будеш кішкам хвости крутити!" А Баканов у відповідь на повідомлення журналіста лише написав: "Дуже смішно".

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...