Евакуював пораненого солдата: На фронті загинув талановитий лікар та видатний футболіст

У ніч проти 25 жовтня на фронті загинув талановитий лікар та легенда американського футболу України Дмитро Сербін. Російські окупанти вбили Дмитра якраз тоді, коли він займався евакуацією пораненого солдата ЗСУ. Про смерть українського героя повідомив у Facebook його близький друг Олександр Лосинський, передають Патріоти України.

"На лінії фронту загинув лікар від бога, капітан збірної України з американського футболу та мій друг "Чарівний Лікар" Дмитро Миколайович Сербін. Загинув, виконуючи свій цивільний та лікарський обов'язок: виносячи пораненого з поля бою. Ще одна несправедливість цієї війни: перемелюючи гірших з них, ми безповоротно втрачаємо кращих з нас…" - написав Олександр.

Такою трагічною новиною розбиті й партнери Сербіна з київського клубу "Capitals", за який успішно виступав футболіст. Там наголосили, що Дмитро – це людина з великої літери. Він завжди приходив на допомогу кожному, хто її потребував. "Помер як воїн, захищаючи свою країну, своїх рідних, бо робив це за життя. Дімо, дякуємо тобі за все! Ти в наших серцях, ніколи не забудемо!" - звернулися до загиблого товариша в "Kyiv Capitals".


"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...