"Фаза війни змінюється через умовну Бучу. Ми заходимо в третю фазу війни через Оленівку", - Арестович

Україна та Росія 29 липня почали заходити вже у третю фазу війни. Це зумовлено терактом, який вчинили окупанти в Оленівській колонії. Таку думку озвучив радник глави Офісу президента Олексій Арестович. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на його включення в ефірі ютубу "Фейгин Live".

Також там він спрогнозував наступ росіян на Півдні.

Яка ціль росіян у наступній фазі

Радник розповів, що в наступній фазі росіяни хочуть здобути перевагу одразу на 5 напрямках. Однак він вважає таку стратегію програшною. Вона, зрештою, й погубить усі задуми окупантів щодо "прориву". Щодо входження в новий етап, то Арестович наголосив, що росіяни знову його вирішили зробити "символічним".

"У цій війні є особливість. Фаза війни завжди змінюється через умовну Бучу. Ми заходимо в третю фазу війни через Оленівку", – сказав Арестович.

Однак він закликав не шукати в цинічних злочинах якісь глибокі сенси, які нібито могла б закласти росія. Також він акцентував, що вбивство десятків полонених найімовірніше скоїли шляхом підривом приміщень зсередини. Слід зауважити, зокрема, про це йшлося і в спільній заяві ЗСУ, СБУ та Міноборони.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...