Феміда ридає від того, як розглядається "справа честі" Авакова: Печерський суд відмовився випустити Юлію Кузьменко з СІЗО, незважаючи на відсутність питомих доказів у звинувачення

"Справа Шеремета" набуває все більше скандального характеру, через відсутність доказів у звинувачення в ході судових дебатів, та яким чином суддя тримає "шальки Феміди"

Печерський районний суд відмовився змінити запобіжний захід підозрюваній у вбивстві журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко на більш м’який, повідомляють Патріоти України з посиланням на результати засідання Печерського районного суду Києва

Суддя Ірина Кирилюк оголосила про відмову у задоволенні клопотання адвокатів.

Раніше під час засідання адвокат Тарас Беспалий заявив, що в момент вбивства Шеремета Кузьменко була вдома і про це свідчить її листування у соцмережах та місце перебування її телефона. Адвокат клопотав про пом’якшення запобіжного заходу. Зокрема, просив обрати запобіжний захід не пов’язаний з арештом.

Сама Кузьменко заявила, що ніякого відношення до Шеремета не мала. За словами звинуваченої, вона волонтерка, а він журналіст, тож ніяк не перетиналися не були знайомі. Лікарка зазначає, що дізналася про вбивство Шеремета зі ЗМІ.

Крім того, за словами Кузьменко, вона не має ультраправих поглядів, але дружить із різними людьми, а її розмови із друзями радить не сприймати всерйоз.

Також на засіданні свідчила мати Кузьменко і друг Кузьменко Володимир Ульянов, з яким підозрювана розмовляла про "Гради по Києву".

Прокуратура вважає, що Кузьменко може переховуватися від слідства чи знищити або спотворити важливі докази (які саме прокуратура в суді не змогла пояснити.-ред.) , тому клопотала про продовження запобіжного заходу у вигляді арешту.

Прокурор наголошував на тому, що Кузьменко та ще один підозрюваний у справі доброволець Андрій Антоненко добре знайомі.

Зокрема, за його словами, до вбивства Шеремета вони розмовляли по телефону 14 разів.

Прокурор зачитував особисте листування між Кузьменко і її колишнім чоловіком Дмитром. На його думку, Кузьменко і ексчоловік уже не жили на той час разом, тому його свідчення та алібі Кузьменко можуть бути вигадкою.

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....