"Ґвалтували жінок і крали все, що погано лежить": Окупант розповів про злочини загарбників у Херсоні (відео)

Військовослужбовець РФ, який потрапив у полон Сил оборони України, зізнався, що представники російської армії порушували закон в українському Херсоні, коли той був окупованим. Загарбники здійснювали воєнні злочини, ґвалтували жінок, мародерили, передають Патріоти України.

Про це розповів окупант, який народився в Україні й пішов воювати проти власної країни. Олександр Суботін – уродженець Чистякова (Тореза) Донецької області, окупованого з 2014 року. Фрагментом його допиту поділився журналіст Юрій Бутусов у Telegram .

29-річний загарбник перебував у Херсоні до 20 вересня 2022 року. Він спокійно розповів, що батальйон його товариша вчиняв численні злочини в місті. Про те, що робив його власний батальйон, Суботін говорити не став."Там були різні звірства", – описав він те, що відбувалося на тимчасово окупованій території.

Мовляв, від "друга з 1-го батальйону" він знає, що російські військові ґвалтували жінок, били цивільне населення. "Крали, що погано лежить. Вони ґвалтували жінок. Загалом, там було взагалі... Дуже страшні справи були там", – заявив Суботін.

У Малі повстанці знищили колонну ЧВК Вагнер. Смерть карателя прийняв відомий рашистський пропагандист, що сіяв ненависть до українців

неділя, 28 липень 2024, 8:40

"Кращі солдати Росії" наразі ганебно тікають від "купки дикунів", відступаючи вглиб країни разом з військами місцевої хунти, котрим мали показати як треба по-справжньому воювати. Під час удару повстанцями-туарегами по колоні приватної військової кампан...