Гаранта дотисли. Попереду війна з "хрещеним батьком"? Зеленський заявив, що підтримує санкції США проти Коломойського (відео)

Президент Володимир Зеленський заявив, що українська влада підтримує санкції США проти колишніх власників "Приватбанку". Про це глава держави розповів у своєму черговому відеозверненні, передають Патріоти України.

"Щодо санкції США щодо колишніх власників "Приватбанку" – ми підтримуємо це рішення", – заявив Зеленський у відеозверненні. Також президент додав, що держава працює над тим, аби повернути в Україну вкрадені кошти.

Також він назвав прізвище Коломойського, але лише серед інших олігархів, заявивши, що "ми чітко бачимо різницю між поняттями "великий бізнес" та "олігархічний клас". Але прізвища, додав глава держави, не мають ніякого значення – це Коломойський, Ахметов, Пінчук чи Фірташ.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...