Голосування в ООН по Криму: Три країни СНД та одна європейська зрадницьки виступили проти України

Всі європейські країни, крім Сербії, виступили на підтримку нашої держави.

Напередодні генеральною Асамблеєю ООН було прийнято проект резолюції, що закликає Росію як країну-окупанта вивести свої збройні сили з Криму і припинити окупацію української території. Однак Вірменія і Білорусь вирішили по-зрадницькому вчинити з Україною і виступили проти цього рішення, інформують Патріоти України.

Таким чином обидві країни відкрито підтримали Росію в окупації української території. Журналісти та соціальні мережі зазначають, що проти виступили 19 країн, серед яких відразу кілька країн держав СНД, які на словах виступають за дружбу з Україною. Особливо чутливою для українців стала позиція Білорусі, Вірменії та Киргизстану, які голосували проти.

З європейських держав Росію також підтримала одна країна - Сербія. Також відбулося голосування по проблемам мілітаризації Автономної Республіки Крим. "ДРУЗІ І НЕДРУГИ УКРАЇНИ. Генасамблея ООН прийняла проукраїнську резолюцію по проблемам мілітаризації Автономної Республіки Крим. Україну підтримали 63 країни, проти - 19, утрималися - 66. Всі європейські країни, крім Сербії, виступили на підтримку України", - коментують голосування користувачі.


"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...