"Голими змушували танцювати та знімали відео": Полонений окупант розповів про "скрепні" розваги командирів

Полонений гранатометник 143 мотострілецього полку РФ Віталій Трофімов розповів про "розваги" своїх командирів, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Телеграм-канал "Ищи своих", мобілізований окупант під час спілкування з українськими воїнами розповів, що їх автоматично перевели в піхоту, оскільки бойової техніки на підрозділ не вистачило.

Водночас командири знущалися з особового складу. Після алкогольного застілля один з командирів без причини понівечив йому обличчя. "Мобікам" не виділили ні форми, ні бронежилета. Окремо полонений охарактеризував своїх командирів.

"Х*рові командири, с*ки командири. Вони постійно заганяють людей у ті місця, де нічого не продумано, нічого не сплановано - це по-перше. По-друге, знімають нас на відео, принижують, обіцяють ці відео відправити у канали якісь, якщо ми не будемо слухати їх... Голими змушували танцювати", - розповів полонений окупант.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...