Готують "м'ясо": Загарбники забовʼяжуть дітей на ТОТ долучатись до російської військової організації, - ЦНС

Росіяни значно знизили вік обов'язкового вступу до однієї з військових організацій на окупованих територіях. Відтепер дітей будуть зобов'язувати долучитись до "ДОСААФ" з 14 років,, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву.

Росіяни знизили вік вступу до так званих "ДОСААФ". Відтепер проходження навчання в "добровільне товариство сприяння армії, авіації і флоту Росії" стане обов'язковим уже з 14 років. До цього вік прийому в російську терористичну організацію становив 18 років.

Як зазначають в Центрі нацспротиву, "ДОСААФ" займається підготовкою мирного населення до участі у війні. У такий спосіб Кремль намагається підготувати цивільних до мобілізації.

"Адже, зважаючи на поламаний сценарій вторгнення Росії в Україну, з дня на день Путін оголосить нову хвилю мобілізації", - йдеться в повідомленні.

У Центрі нацспротиву принагідно нагадали, що цього року окупанти залучили тисячі українських дітей на усіх окупованих територіях до участі у трансформованій військово-патріотичній грі "Зарніца", який є ще одним засобом Кремля залучати дітей до війни проти своєї держави.

Заради "стратегічного співробітництва": Путін прибув до Азербайджану з візитом

неділя, 18 серпень 2024, 21:58

Російський диктатор Володимир Путін вперше з початку повномасштабного вторгнення прибув із візитом до Азербайджану. Про це повідомляє служба ВВС Азербайджану, передають Патріоти України. Зазначається, що Путін перебуватиме в Азербайджані два дні - 18 т...

Українські військові скинули російський прапор у ще одному селі Курської області (відео)

неділя, 18 серпень 2024, 21:15

В неділю, 18 серпня 2024 року, морські піхотинці ЗСУ виклали відео з села Опанасівка Кореневського району Курської області Росії. Відповідний півхвилинний запис оприлюднено на офіційній сторінці у фейсбуці 36 окремої бригади морської піхоти імені контр...