Гра "Ялинка перемоги": Російським дітям вирішили влаштувати "воєнне" святкування Нового року (фото)

Керівництво РФ продовжує вигадувати витончені способи промивання мізків росіян. Вкотре мішенню військової пропаганди стали неповнолітні жителі країни-терориста. Замість святкових новорічних заходів міністерство культури РФ вирішило влаштувати дітям військовий квест під назвою "Захистити Новий рік". Про це йдеться на сайті організаторів пропагандистського шоу, передають Патріоти України.

Організатори проекту пропонують дітям 6-12 років взяти участь у так званій грі "Ялинка перемоги", в ході якої неповнолітні кидатимуть "гранати" у "танк" та ховатимуться від "вибухів". "Дітей чекають загадки, лабіринти та підступні пастки, подолати які допоможуть спритність, винахідливість та друзі по команді. У фіналі відважні хлопці зустрінуться з Дідом Морозом і запалять, як і їхні героїчні прадіди, Ялинку перемоги", – йдеться в анонсі.

Також організатори в особі міністерства культури РФ видали, що діти, які прийдуть на захід, згадають події 77-річної давнини, зокрема парад на Червоній площі. При цьому кожній дитині "пощастить" отримати у подарунок солдатську пілотку, дві банки каші, шоколад та камуфляжний мішок.

Примітно, що участь батьків у анонсованому мракобіссі не допускається. Однак на сайті пропагандистського заходу росіяни залишають позитивні відгуки. Громадяни РФ вдячні організаторам за те, що ті занурили їхніх дітей у "давнє минуле". Також жителі країни-терориста видали, що свята, на яких дітей лякають "вибухами" та вчать кидати "гранати", прищеплюють "почуття гордості та патріотизму".

Єдине, що може зупинити агресивно налаштованих росіян від походу на такі свята – ціна. За те, щоб дитині промили мізки військовою пропагандою батькам, доведеться заплатити 2000-2500 рублів.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...