Граната допомогла приготувати відбивні: Захисники показали екстремальну кухню на фронті (відео)

Стали відомі подробиці випадку, коли військові на фронті готували м’ясні відбивні за допомогою гранати. Точніше, за допомогою її корпусу, передають Патріоти України.

Один з захисників зняв про це відео, яке за декілька днів набрало близько мільйона переглядів, крім цього, тисячі українців в коментарях написали, що таких сміливих та винахідливих хлопців не перемогти жодному ворогу.

Як все відбувалось, чому саме корпусом гранати готували відбивні – про це в коментарі для ТСН.ua розповів Богдан Рубцов - автор відео, військовослужбовець 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.

"У нас було куряче м’ясо, яке треба було готувати, яйця, з хліба зробили сухарі. Вирішили приготувати відбивні, але під рукою не було того молоточка, яким відбивають м’ясо, тому все вийшло дуже спонтанно. З гранати вийняли все, що робить її небезпечною, протягом 30-40 хвилин відбили курятину, щоб приготувати собі вечерю", - каже Богдан.

За словами бійця, за допомогою корпусу гранати вдалось відбити близько 3 кг м’яса, приготувати вечерю, сніданок та обід на шістьох захисників. "М’ясо посмажили, зварили до нього картоплі, все було дуже смачно. Це відео знімали для себе, не очікували, що воно так "залетить", - зізнається Богдан.

До цього він додає, що на війні без імпровізації було б дуже складно. "Наприклад, через те, що в полях багато мишей, ми зберігаємо хліб, цукор, крупи в дерев’яних ящиках, де раніше були снаряди. Щоб потовкти картоплю – використовуємо пляшку з водою", - розповідає Богдан.

Як ми дізнались з власних джерел серед військових, в деяких підрозділах на фронті є проблеми з посудом. "З посудом, кухонним приладдям є проблема. Його доводиться або везти з дому, або чекати від волонтерів", - каже один з військових.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...