Грузинський бунт: У Тбілісі поліція розганяє мітингувальників з-під ЦВК, без попереджень у хід пішли сльозогінний газ та водомети (відео)

У столиці Грузії поліція за допомогою водометів та сльозогінного газу розганяє мітинг опозиції під Центральною виборчою комісією, повідомляють Патріоти України з посиланням на Ехо Кавказу.

Поліція застосувала водомети проти демонстрантів, які вимагають проведення нових парламентських виборів біля будівлі ЦВК Грузії.

Спецзасоби були застосовані без попередження, коли демонстранти наблизилася до огорожі поблизу ЦВК. Зі співробітниками МВС у них сталася словесна перепалка.

На місці мобілізовано безпрецедентне число патрульних поліцейських і спец призначенців. Протестувальники не залишають спроб прорватися до будівлі ЦВК.

За даними телеканалу "Руставі-2", щонайменше троє учасників акції постраждали.

9 листопада в Грузії набувають чинності жорсткі правила карантину, зокрема заборона на перебування на вулиці з 22:00 до 5:00. Лідери опозиції вже заявили, що нові правила запровадили задля боротьби з антиурядовими протестами.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...