Гинуть швидше, аніж приходить допомога: На Херсонщині в окупантів виникли великі проблеми

У районі тимчасово окупованого Херсона російські війська не встигають поповнити свої втрати серед особового складу, хоч і перекидають туди додаткові сили. ЗСУ активно працюють на цьому напрямку, а логістику ЗС РФ порушив виведений із ладу Антонівський міст. Про це 29 липня повідомив блогер і журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

На своєму Telegram-каналі "SuperRoma" він написав, що окупанти перекидають у Херсонську область нову техніку та зброю, хоча вони можуть бути відрізаними на правому березі Дніпра.

"Однак втрати серед особового складу в цьому регіоні зростають швидше, ніж встигають доправляти нові сили (у зв'язку з руйнуванням Антонівського мосту переміщення утруднене)", – зазначив журналіст.

Наприклад, цього тижня в район Херсона командування ЗС РФ передислокувало роту зі складу 98-ї повітряно-десантної дивізії (в/ч 65451, Іваново). Вже 26 липня це угруповання потрапило під артилерійський вогонь захисників України.Внаслідок удару, за даними Цимбалюка, загинуло вісім окупантів (зокрема командир роти), поранено понад 14.

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...

"У нас закінчились всі ракети": Зеленський пояснив, чому окупантам вдалося знищити Трипільську ТЕС

вівторок, 16 квітень 2024, 11:25

Ворогу вдалося повністю знищити Трипільську ТЕС, оскільки повністю закінчились ракети для її захисту, заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю PBS, передають Патріоти України. "Трипільська ТЕС, а від неї залежить світло в Київському рег...