Іран уже найближчим часом почне постачати Росії ракети та нові дрони, - розвідка

Українська розвідка повідомляє, що Іран готує нові поставки зброї для Росії.

Найближчим часом Іран постачатиме Росії ракети класу «земля-земля» та нові безпілотники Arash-2. Таку інформацію оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

За даними української розвідки, Іран планує відправити нову групу радників для допомоги окупантам у бойовому застосуванні нового безпілотника Arash-2, а також іранських ракет класу «земля-земля» –їхнє постачання планують розпочати вже найближчим часом.

Крім цього, як зазначається у повідомленні, з Ірану в тимчасово окупований Джанкой прибула група радників Корпусу вартових ісламської революції для допомоги у застосуванні безпілотників Shahed-136 та Mojaher-6.

Розвідники також заявляють, що РФ не здатна забезпечити мобілізованих власною амуніцією та звертається за допомогою до Ірану. Найближчим часом заплановано передачу 1500 бронежилетів та 1500 касок іранського виробництва Milad. На сьогодні, як повідомляється, іранська амуніція розташована на складі 1061-го центру матеріально-технічного забезпечення третьої мотострілецької дивізії в Бєлгородській області.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...