"Я вражений, що він цього не розуміє. Режим Путіна перебуває на початку свого кінця", - норвезький політолог

Режим російського президента Володимира Путіна перебуває на "початку свого кінця" на тлі невдалого вторгнення в Україну. Таку думку висловив норвезький політолог, експерт з російського напрямку Івен Норманн, передають Патріоти України із посиланням на Newsweek.

Він вказав на безліч сприяючих факторів, які можуть негативно вплинути на економіку Росії, включаючи санкції, втечу компаній після вторгнення та зниження готовності інших країн приймати російський експорт.

"За 22 роки правління Путіна дуже мало що змінилося в економіці, якщо взагалі щось сталося. І я вражений, що такий досвідчений марксист, як Путін, просто не розуміє, що матеріальні чинники мають суттєве значення", – сказав Норманн.

За його словами, важко точно передбачити, коли режим Путіна може впасти та які це матиме наслідки. "Його режим провів ґрунтовну роботу з викорінення організованого ліберального мислення та роботи в Росії. Це погано для країни, добре для режиму Путіна", - сказав Норманн.

Ганьба та політика: Зеленський відреагував на ідею розділити допомогу США для України та Ізраїлю

вівторок, 16 квітень 2024, 15:37

Якщо Сполучені Штати Америки (США) ухвалять законопроєкт про фінансову допомогу, яка не включатиме кошти для України, це буде ганьбою для світу й демократії, передають Патріоти України з посиланням на президента Володимира Зеленського під час інтерв'ю ...

Операція була вдала: Сили оборони знищили РЛС Росії, яка контролювала небо на 700 км вглиб України

вівторок, 16 квітень 2024, 15:25

Українські військові вразили РЛС дальньої дії в Брянській області, яка контролювала небо на 700 км вглиб України. Про це повідомили джерела "РБК-Україна", передають Патріоти України. Сили оборони України знищили модернізований комплекс "Небо-У", який д...