"Я знову живий": Поранений Рогозін відправив Макрону осколок зі свого хребта і спробував погрожувати

Скандальний екс-глава Роскосмосу Дмитро Рогозін, якого у день народження ЗСУ "привітали" святковим "прильотом", вийшов на зв'язок і відправив листа з осколком французькому послу. Він попросив передати його президенту Франції Еммануелю Макрону, передають Патріоти України.

Як повідомляє пропагандистське "РИА Новости", у листі Рогозін згадав, як проводив час з дипломатом, обговорюючи співпрацю між країнами. Втім, у день народження йому у хребет та сідниці прилетіли нібито осколки від французької гаубиці Caesar, яку отримала на озброєння Україна.

Рогозін заявив, що осколок у хребті його мало не вбив, але російські лікарі нібито зробили "диво". "Я знову живий і майже здоровий", - написав Рогозін у листі.

Далі він попросив посла передати вміст конверта Макрону, заявивши, що Францію тепер контролює "диктат Вашингтона". Ба більше, Рогозін згадав термін "воєнні злочини", але заявляє, що за них відповідати НАТО, а не Росія, яка знищує українські міста.

"Осколок, вирізаний хірургами з мого хребта, прошу передати Еммануелю Макрону. І ще скажіть йому, що ніхто не уникне відповідальності за воєнні злочини Франції, США, Великобританії, Німеччини та інших країн НАТО на Донбасі" - написав поранений Рогозін.

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...

Ключове питання: Генерал США оцінив, скільки людей потрібно призвати Україні для контрнаступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:30

Американський генерал-майор у відставці та співзасновник благодійного фонду Osprey Global Solutions Ukraine Девід Грандж відповів, скільки Україна має мобілізувати людей для оборони та контрнаступу. Про це відомо з його інтерв’ю "Радіо Свободі", переда...