Як зберегти врожай часнику до весни - простий та доступний спосіб

Щоб не втратити зібраного врожаю часнику, потрібно знати деякі правила, передають Патріоти України.

Досвідчені городники знають, що на зубчиках часнику можуть з'являтися темні плями, пліснява. Або ж головки починають усихати.

Найпростіший спосіб зберегти часник до самої весни — помістити його в скляні банки. Для цього головки потрібно ретельно просушити. Шари часнику можна просипати деревною золою, борошном або сіллю таким чином, щоб вони між собою не торкалися.

При цьому слід пам'ятати, що закривати кришкою банку не варто. Необхідно, щоб повітря проникало всередину. Банки з часником поставити на зберігання у сухе та темне місце.

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....

Особлива "гра" Кремля? В ISW пояснили, що стоїть за арештом заступника Шойгу, якого запідозрили в держзраді

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:47

Російська влада заарештувала заступника міністра оборони Тимура Іванова 24 квітня за звинуваченням у отриманні хабаря, хоча інші джерела вказали, що він підозрюється у державній зраді. Арешт топчиновника викликав в інформаційному просторі країни-агресо...