Якщо Росія не капітулює, ми воюватимемо вічно, - Роман Безсмертний

Водночас кожна країна має усвідомити, що полумʼя будь-якої миті може перекинутися через паркан.

"Україна сьогодні — це паркан від біди для всього світу. Невелика країна протистоїть дракону, воює і цим забезпечує мир для інших. Нажаль, світ цього не розуміє. Так, нам допомагають зброєю. Зброя — це дрова для полум'я війни. Але поки нема розуміння у лідерів світу, що полумʼя може перекинутися через паркан", - пише український політик та дипломат Роман Безсмертний на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"43 країни, що зустрічалися в Рамштайні, повинні розписати партитуру дій і усвідомити свою роль у цій війні: від маленької країни до великої. Як колись це зробили у Тегерані.

Має бути Рамштайн проти Організації договору колективної безпеки (ОДКБ). Поки ОДКБ тільки починає рухатися, але маленький вітер здатен перетворитися на вихор, який рознесе полум'я війни по всьому світу.

Кожна країна має усвідомити, що таке перемога в цій війні. Перемога — це капітуляція Росії. Якщо цього не відбудеться, то ми воюватимемо вічно".

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...