ЄС заборонить страхування кораблів, що транспортують російську нафту, - західні ЗМІ

Шостий пакет санкцій проти РФ містить ще одне обмеження проти російської нафти, про яке раніше не повідомлялося. Про це, посилаючись на свої джерела серед чиновників та дипломатів, пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України.

Як повідомляється, під заборону попадатиме й страхування заборона страхувати танкери, які перевозять російську нафту в будь-яку точку світу. "Ці санкції можуть підірвати зусилля Росії продавати свою нафту в Азії, адже європейські компанії страхують більшу частину світової торгівлі нафтою",- зазначає видужання.

Щоправда, там визнають, що такий крок може підживити інфляцію. При цьому не зазначається, коли така заборона може набрати чинність – відразу чи після перехідного періоду.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...