Її вбила Росія: У Дніпрі попрощалися із 25-річною Інною Оданець, яка чекала на дитину - життя обірвала ворожа ракета (фото)

У Дніпрі 27 жовтня попрощалися із 25-річною Інною Оданець, яка загинула внаслідок ракетного удару Росії по АЗС. Вона була вагітна, передають Патріоти України.

Разом із чоловіком загибла перебувала в автомобілі, вони виїжджали з АЗС, коли пролунав вибух. Чоловік отримав важкі поранення, повідомляє "Платформа пам'яті Меморіал".

Інна закінчила Дніпропетровський факультет Київського національного університету культури і мистецтв за спеціальністю документознавство. Працювала в дитячому розважальному центрі.

"Для нас це велика втрата. Не хочемо в це вірити. Це найбільша втрата для батьків. Так не мало бути, це біль на все життя", – розповіла подруга Інни Анастасія. У загиблої залишилися мама, бабуся, чоловік та сестра.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...