Їхав шпигувати? На кордоні з Білоруссю затримали колишнього військового РФ з українським паспортом

На кордоні з Білоруссю затримали колишнього російського військового з українським паспортом, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Держприкордонслужба у Telegram, прикордонники спільно зі Службою безпеки України затримали колишнього військового РФ, який прикривався українським паспортом та намагався потрапити в Україну.

За даними правоохоронців, у 2009 році українець виїхав до РФ, де отримав російське громадянство. Упродовж 2013-2014 років проходив строкову службу в збройних силах Російської Федерації, а у 2016 році уклав контракт.

"За наявною інформацією, підрозділ, у якому служив чоловік, брав участь у військових діях на Донбасі. Зловмиснику повідомили про підозру у державній зраді та обрали запобіжний захід – тримання під вартою", - розповіли у Держприкордонслужбі України.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...