"Їхній шантаж вже не стільки лякає, скільки дратує": Експерт передбачив Росії глобальні наслідки за вихід із "зернової угоди"

Вихід Росії із "зернової угоди" - насправді чергова ганьба самої ж РФ з безліччю негативних наслідків саме для Москви. Таку думку висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Патріоти України.

"Кожен раз, коли Росія терпить якусь ганьбу, вона закочує істерику та пускається у примітивний шантаж. Кожне фіаско – це істерія і примітивний, безглуздий шантаж... Росія не змогла запобігти атаці на свої бойові кораблі, носії крилатих ракет "Калібр", які регулярно обстрілюють мирні міста України та цивільну інфраструктуру України, кількох безекіпажних катерів, що стало для неї, нібито, приводом для розриву угоди. Насправді ця угода їй вже давно була як кістка в горлі, і вона шукала привід", – заявив експерт.

На його думку, удар по російських військових кораблях був настільки болючий для росіян, що вони в істериці кинулися на чергові граблі плазом, принижуючи себе на всіх рівнях.

"Це приниження може для Росії найближчим часом мати ще більші наслідки. Оскільки їхній шантаж вже не стільки лякає, скільки дратує. А тому, хто дратує, зазвичай, хочеться начистити фізіономію, коли він не розуміє по-цивілізованому, нормальною мовою. І Росія до такої побутової ситуації все ближче і ближче, але вже на геополітичному рівні", – упевнений Коваленко.

Поки всі обговорюють наступ на Харків: Експерт назвав іншу ділянку, де РФ може планувати прорив

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:22

Поширюючи чутки про наступ на Харків, Росія, можливо, намагається приховати свої справжні мотиви. Почалася серйозна підготовка ЗС РФ до прориву в Старомайорському районі - Урожайне, що на Південному фронті, передають Патріоти України. Російський військ...

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...