Інтриги Х...йла: У РФ схвалили закон про автоматичне визнання українців і білорусів "носіями російської мови"

Відповідні поправки внесли до Федерального закону «Про громадянство Російської Федерації».

У РФ Верхня палата парламенту схвалила закон про визнання українців і білорусів «носіями російської мови», що спрощує отримання російського громадянства. Про це повідомляє прес-служба Ради Федерації, передають Патріоти України.

Зокрема, громадянам України і Білорусі, які вільно володіють російською мовою і постійно проживають на території РФ, не потрібно буде проходити співбесіду для визнання їх носіями мови. Крім того, від співбесіди будуть звільнені українці і білоруси, які раніше проживали на території Росії, на території СРСР або Російської імперії (в межах російського держкордону).

Носіями мови без іспиту можуть бути визнані також громадяни Білорусі та України, родичі яких по прямій висхідній лінії проживають або раніше проживали на «зазначених територіях». Відповідні поправки внесли до Федерального закону «Про громадянство Російської Федерації».

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...

"Нічого не виключаю, Росія не може перемогти":: Макрон виступив із новою заявою щодо введення військ в Україну

четвер, 2 травень 2024, 15:44

Президент Франції Еммануель Макрон не виключає відправлення військ в Україну, оскільки його головна стратегічна мета: Росія не може перемогти, передають Патріоти України з посиланням на The Economist. "Як я вже сказав, я нічого не відкидаю (зокрема, вв...