"Інцидент у Переводові трагічний, але війна - трагедія значно більшого масштабу": Качинський розповів про своє ставлення до "інциденту"

Лідер керівної партії Польщі "Право і справедливість" Ярослав Качинський заявив, що інцидент з падінням ракети у польському селі Переводів є трагічним, проте війна є трагедією незрівнянно більшого масштабу, передають Патріоти України.

Як повідомляє RMF24, Качинський наголосив, днями в Польщі сталася драматична подія, оскільки вважалося, що на території країни впала російська ракета.

"Буквально три дні тому ми мали драматичну – здавалося, дуже драматичну, оскільки спочатку вважалося, що це була російська ракета – подію в нашій країні. Впало щось, що було описано як ракета, але ракета з боєголовкою", – наголосив Качинський.

Водночас польський політик відмовився коментувати деталі, оскільки розслідування ще триває. Він зазначив, що все вказує на те, що це була ракета, випущена українською стороною в оборонних цілях, і що, можливо, частина цієї ракети впала на території Польщі.

"Це просто інцидент, трагічний інцидент, тому що загинуло двоє людей. Ми маємо справу з трагедією, але ця війна – трагедія незрівнянно більшого масштабу, і ця війна на наших кордонах", – додав Качинський.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...