Йому можна все? Скандальний прокурор Кулик незаконно добудував поверх в елітній багатоповерхівці в Києві, - розслідування (відео)

Фігурант кількох гучних скандалів прокурор Генеральної прокуратури Костянтин Кулик добудував поверх в елітному 13-поверховому житловому комплексі Diplomat Hall на Жилянській у центрі Києва. Квартира на 100 квадратних метрів у цьому комплексі коштує 300 тисяч доларів. Про це йдеться у розслідуванні програми "Наші Гроші" на Bihus.info, передають Патріоти України.

У керівництві житлового комплексу зазначають, що вхід до 14-го поверху є лише у Кулика та його співмешканки Ірини Німець. Туди можна увійти лише через дві їхні квартири загальною площею 400 квадратних метрів, розташовані на 13-му поверсі.
Крім житла, у родини Кулика у Diplomat Hall є два гаражі та одне приміщення на даху. За документами, площа останнього складає 88 квадратних метрів, але насправді вона "роздулася" в кілька разів. Це приміщення записане на Ірину Німець

"Фахівці райдержадміністрації, які приїхали з перевіркою, у своєму звіті написали, що будівництва взагалі не побачили", – йдеться у розслідуванні. Журналісти зазначають, що будівництво 14-го поверху не погоджували ані Департамент з питань державного архітектурно-будівельного контролю Києва, ані Державна архітектурно-будівельна інспекція.
Кулик свого часу став першим обвинуваченим за незаконне збагачення. 2017 року антикорупційні органи встановили, що Кулик придбав квартири в центрі Києва, які зареєстрував на свою цивільну дружину й матір, й паркомісця. Ці активи не були відображені у декларації чиновника. Крім того, експрокурор сил АТО не вказав у декларації за 2013 рік авто Toyota Land Cruiser 100, яким він почав користуватися у 2010 році на підставі довіреності, виданої Володимиром Жиліним – батьком одного з лідерів терористичної організації "Оплот" Євгена Жиліна.
Кулик звинуватив особисто тодішнього президента України Петра Порошенка, представників Адміністрації президента, деяких народних депутатів від БПП і керівництво ГПУ у втручанні в розслідування так званої справи Курченка, в якій фігурує оточення чинного глави держави.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...